### Agenda and Schedule:

# Aug.18 (Mon) For Refresher training:

Indicated the page number of the Final PEFC CoC Refresher Training Slides 2025 for each session.

From Chain of Custody (P.1) to Training Content (P.11)	16:00 – 17:00	60min.
---	---------------	--------

### Aug.19 (Tue) For Refresher training:

Indicated the page number of the Final PEFC CoC Refresher Training Slides 2025 for each session.

Definitions (P.12-P.22)	9:45 – 10:30	45min.
Outsourcing (P.23-P.28) Identification of inputs and declaration of outputs (P.29-P.32)	10:40 - 11:40	60min.
Lunch Break	11:40-12:30	50min.
Chain of Custody Methods (P.33-P.36) Due Diligence System (DDS) (P.37-P.40) Multi-Site Organisations (P.41-P.43) Additional guidance on the implementation of PEFC DDS for TOF (P.44-P.50) PEFC ST 2003:2020 (P.51-P.68)	12:30 – 14:30	120min.
PEFC ST 2001:2020 (P.69-P.78) Additional Updates (P.79-81)	14:40-15:40	60min.
Case studies 1-7	15:50–17:50	120min.
Q&A for Refresher trainers	17:50-18:10	20min.

Total Refresher hours: 485 min.

## Aug. 22 (Fri) For EUDR Initial and Refresher

COC EUDR Training Slide Latest Ver. EUDR Case Studies with the answers	10:00 – 12:30	180min.
Lunch Break	12:30-13:15	45min.
Q & A for EUDR	13:15-14:15	60min.

### # Training Hours:

\*Refresher Course: 8 hours 5 min.

\*Initial Course: 16 hours

\*EUDR Course 4 hours

# Language: Japanese only

# Text: PEFC prepared PPTs and Case Studies

# Lecturers: PEFC COC Experts of SGEC/PEFC Japan

# Test: PEFC managed knowledge test

(Trainees achieved score more than 80% can get training certificate of completion)