Aug.20 (Wed) For Initial Training

00i PEFC Chain of Custody Initial Training	9:25-11:00	95min.
01i Module 01: Scope & Management System	11:00-12:40	100min.
Lunch Break	12:40-13:15	45min.
02i Module 2 Identification of inputs & Declaration of outputs	13:15-15:40	145min.
03i Module 3: Due Diligence System	15:40-18:00	140min.

## Aug.21 (Thu) For Initial Training

04i Module 4: Chain of Custody Methods	9:30 – 11:55	145min.
05i Module 5: Multi-site Certification	11:55 – 12:20	35min.
Lunch Break	12:20-13:05	45min.
06i Module 06 PEFC Trademarks Rules - Requirements	13:05 – 15:05	120min.
07i Module 07 Requirements for Certification Bodies	15:05 – 17:35	155min.
Q&A for Initial trainers	17:35-18:00	25min.
<u></u>	Total Initial hours: 960 min.	4

## Aug. 22 (Fri) For EUDR Initial and Refresher

COC EUDR Training Slide Latest Ver. EUDR Case Studies with the answers	10:00 – 12:30	180min.
Lunch Break	12:30-13:15	45min.
Q & A for EUDR	13:15-14:15	60min.

## # Training Hours:

- \*Refresher Course: 8 hours 5 min.
- \*Initial Course: 16 hours
- \*EUDR Course 4 hours
- # Language: Japanese only
- # Text: PEFC prepared PPTs and Case Studies
- # Lecturers: PEFC COC Experts of SGEC/PEFC Japan
- # Test: PEFC managed knowledge test
- (Trainees achieved score more than 80% can get training certificate of completion)